logo Routing Maps RoutingMaps
Software per l'optimització de rutes i gestió de flotes
RoutingMaps
El grup d´investigació "Sistemes d'Optimització Aplicada" (SOA) ha desenvolupat una eina informàtica de característiques professionals per a la resolució de problemes reals de flotes de vehicles capacitats (CVRP - Capacited Vehicle Routing Problem), el càlcul i optimització de rutes, i la gestió de la informació logística associada a aquest camp d'aplicació. Aquest desenvolupament es recolza en l'experiència professional i el coneixement científic adquirit pels membres del grup SOA.
 

Sekuen logo SeKuen
Software per a la programació y seqüenciació de la producció
Sekuen
SeKuen permet realitzar una programació optimitzada de la producció a capacitat finita. Dóna resposta a com he de produir per aconseguir els meus objectius: minimitzar el temps de fabricació, complir terminis de lliurament, quines màquines utilitzar, qué seqüència es la millor i quan vaig a poder tenir fabricada una comanda.
 

logo_foreplanner

ForePlanner (anteriorment ControlStocks)
Software per a la previsió de vendes i planificació de la producció

 

cs_mini.png
ForePlanner permet realitzar una previsió de vendes i la planificació de la producció d'una manera senzilla i ràpida. Dóna resposta a quins productes he de produir i / o comprar, en quina quantitat, quan he de produir o comprar-los i quin és l'estoc de seguretat aconsellable en cada moment.

 

Alguns dels nostres clients i col·laboradors

 
Aurensis
 Carrefour Cerypsa 
Cespa
 Chic-Kles
ColorKer Comenza 
 Consum Dia
 Dicarpe Easy Water 
Ed  Escola La Comarcal
Eurest  FrosTrol 
 Galol  Genogestion
Logo GreenMed Grescid
 Grupo Halcon  
   Keraben
NogoGres
 
Porcelanosa
Porcelanosa
Superceramica
Tau Cerámica
 Traiglefer
undefasa
 Vossloh
Zacofarva