Ruiz García, Rubén PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Rubén Ruiz García   
diumenge, 02 de març de 2008 00:00

Doctor Enginyer InformàticIceland
Catedràtic d'Universitat
Director de grup
Grupo de Sistemas de Optimización Aplicada (SOA)
Instituto Tecnológico de Informática (ITI)

Home Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad
Universidad Politécnica de Valencia (UPV)
Camino de Vera, s/n, edificio 7A, 46022, Valencia, Espanya
Phone +34 96 387 70 07, ext. 74946
Fax +34 96 387 74 99
Mail rruiz AT eio DOT upv DOT com
  Twitter Facebook Linked-In Research Gate

 

Benvingut a la meua pàgina web!

Finalment he aconseguit traslladar la meua pàgina web a un servidor basat en Joomla! Pren-te temps per a examinar els continguts.

La informació sobre les meues publicacions està ací juntament amb la resta de publicacions del grup. Allí trobaràs llistats dels treballs amb fitxers descarregables i altra informació. Si estàs interessat a descarregar els grups de dades i instàncies que s'utilitzen en les publicacions, accedeix a Instàncies de Problemes. Molts d'aquests fitxers són enormes i no apareixen publicats. Si els necessites, posa't en contacte amb nosaltres i veurem la manera de fer-te'ls arribar.

A continuació pots trobar un llistat d'altres activitats en les quals estic involucrat.

 

TASQUES EDITORIALS

Sóc editor de la nova revista Open Access d'Elsevier, Operations Research Perspectives (ORP). Es tracta d'una nova revista d'àmbit general dins de l'àrea d'investigació operativa am una filosofia actual on s'elimina la publicació en paper, no hi ha el concepte de número i no hi ha límit de pàgines. Els articles acceptats es publiquen directament sense necessitat de passar per un període de en premsa. Al ser Open Access els articles són accessibles per qualsevol persona del món sense restriccions de pagament i de forma immediata.

Sóc Editor, juntament amb els catedràtics Ali Allahverdi i José M. Framiñán d'una nova revista "European Journal of Industrial Engineering (EJIE)". Ja estem treballant en el volum corresponent a l'any 2015. EJIE va aparèixer en el Journal Citation Reports Science Edition de l'any 2009 amb un índex d'impacte notori de 1,104. La revista està en la posició 17 de 37 en la categoria de "Engineering, Industrial" i en la posició 30 de 73 en la categoria de "Operations Research & Management Science". En el Journal Citation Reports de l'any 2010 la revista va pujar a un índex de 1,787 quedant en la posició 5 de 37 en la categoria de "Engineering, Industrial" i en la posició 18 de 74 en la categoria de "Operations Research & Management Science". Posteriorment en 2011 va baixar però en el 2012 ha tornat a pujar a un índex d'impacte de 1,6. En els següents anys s'ha estabilitzat entorn d'un índex d'impacte de 0,7-0,8.

La revista es va començar a publicar en 2007, així que és una molt bona notícia que hagi arribat tan prompte al llistat JCR. Estarem encantats de publicar els seus treballs.

Sóc Editor Associat de la revista Applied Mathematics & Computation (AM&C) desde 2007.

Sóc Editor Associa de la revista TOP desde 2012.

Sóc membre del Comitè Editorial de la revista European Journal of Operational Research (EJOR) desde 2007.

Sóc membre del Comitè Editorial de la revista Computers and Operations Research (C&OR) desde 2015.

Sóc membre del Comitè Editorial de la revista Mathematical Problems in Engineering (MPE) desde 2011.

També sóc membre dels Comitès Editorials d'algunes revistes noves: International Journal of Applied Management Science (IJAMS), International Journal of Advanced Operations Management (IJAOM), International Journal of Metaheuristics (IJMHeur), International Journal of Modelling in Operations Management (IJMOM), International Journal of Supply and Operations Management (IJSOM), Journal of Mathematics (JMath) i Chinese Journal of Mathematics (CJM).

Darrera actualització en dimarts, 26 de juliol de 2016 10:15